Najnovije vesti

 • ICQ 2020 – PRVO OBAVEŠTENJE

  JUSK – JEDINSTVENO UDRUŽENJE SRBIJE ZA KVALITET  uz podršku i pomoć više domaćih i međunarodnih institucija i organizacija, obeležavaju 58. godinu postojanja i rada JUSK-a, organizuju i pozivaju Vas da učestvujete na:

  XVIi MEĐUNARODNOJ KONVENCIJI O KVALITETU – JUSK ICQ 2020

  11 – 13. juna 2020. u Beogradu

  Prvo obaveštenje možete preuzeti ovde

 • SREĆNE BOŽIĆNE I NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE, ŽELI VAM JUSK
 • EVROPSKA NEDELJA KVALITETA 2019 – ZBORNIK RADOVA
 • EVROPSKA NEDELJA KVALITETA 2019 – ENK 2019

  Predstavlja nam zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na Evropskoj nedelji kvaliteta 2019, koja će se održati  7 – 8. novembra, koja će se održati u svečanoj sali Saveza inženjera i tehničara, treći sprat, ul. Kneza Miloša 9a, 11000 Beograd.

  Detaljan program možete pogledati ovde>

   

  Registracija:


  Komentar (nije obavezno)

 • ICQ LEADERSHIP FORUM

  Ove godine se po prvi put održao ICQ Leadership forum u hotelu M, pred auditorijumu od više od 250 učesnika. Na ICQ Leadership forumu je predstavljen Memorandum o saradnji sa Privrednom komorom Srbije, kao i saradnja sa Hrvatskim društvom za kvalitet.

  Plenarno predavanje pod nazivom:

  MEASURING QUALITY ORIENTATION IN ORGANISATIONS: A COGNITIVE BEHAVIOURAL APPROACH

  Dr Ina Heine, RWTH Aachen University, Germany.

 • ZBORNIK RADOVA ICQ 2019
 • ICQ 2019 – OTVARANJE – NTK ZA FARMACIJU

  33. Konferencija Naučno-tehničkog komiteta za farmaciju pod nazivom: “Primena dodataka ishrani u unapređenju kvaliteta zdravstvenih ishoda”

  Konferencija je akreditovana od strane Zdravstvenog saveta Srbije kao Nacionalni simpozijum sa međunarodnim učešćem za lekare, farmaceute, medicinske sestre, zdravstvene tehničare i farmaceutske tehničare.

 • OTVARANJE ICQ 2019
 • ICQ 2019 – DETALJNI PROGRAM

  Predstavlja nam zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na ICQ 2019 Konvenciji, koje će se održati od 4. – 6. juna na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

  Detaljan program možete pogledati ovde>

 • The 4th International Conference on the Industry 4.0 model for Advanced Manufacturing – AMP I4.0 2019

  The main objective of this conference will be to bring together leading world experts to discuss the challenges and opportunities of the new Industry 4.0 model of manufacturing for SMEs. We are hoping that such an event will assist in the development and growth of the new and innovative manufacturing industries in Serbia, producing smart products with intelligent characteristics, while relying on modern, new manufacturing processes and systems.

  Detailed Programme

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!